Polismyndighetens bibliotek och kunskapstjänst

Anmälan från NN mot Polismyndigheten i Stockholm angående handläggningen av en anmälan om försvunnen person m.m. [JO]
Komihåglistan är tom
Vis
Hylla
  • JO 92:9
Titel
  • Anmälan från NN mot Polismyndigheten i Stockholm angående handläggningen av en anmälan om försvunnen person m.m. [JO]
Förlag, etc.
  • 1992
Utgivningsår
  • 1992
Antal sidor etc.
  • 5 s.
Seriebiuppslag
Anmärkning: Innehåll
  • AB: E försvann efter ett bråk i hennes bostad den 14 juli. I samband med bråket hade polisen kallats till platsen två gånger. Vid det sista tillfället hade E avlägsnat sig från bostaden innan polisen kom dit. Av personer på platsen blev polisen informerad om att E sagt att hon skulle ta livet av sig. Polisen fick också veta att E förvarade mediciner i sitt källarkontor. Den 16 juli fick NN reda på att E försvunnit. Han ringde till polisen i Skärholmen för att göra en anmälan om försvinnandet men förvägrades att göra det per telefon. Den 18 juli gjorde han på Danderyds polisstation en anmälan om försvinnandet. Vid telefonkontakt med polisen den 22 juli blev han underrättad om att E anträffats död. Vid underrättelsen baktalade polisen den avlidne. Han fick senare klart för sig att polisen aldrig gjort några efterforskningar av E.
Ämnesord
Antal i kö:
  • 0 (0)
*000     nam         3
*00122817
*24510$aAnmälan från NN mot Polismyndigheten i Stockholm angående handläggningen av en anmälan om försvunnen person m.m.$h[JO]
*260  $c1992
*300  $a5 s.
*440 0$aJO-Beslut.$p24-1991
*5058 $aAB: E försvann efter ett bråk i hennes bostad den 14 juli. I samband med bråket hade polisen kallats till platsen två gånger. Vid det sista tillfället hade E avlägsnat sig från bostaden innan polisen kom dit. Av personer på platsen blev polisen informerad om att E sagt att hon skulle ta livet av sig. Polisen fick också veta att E förvarade mediciner i sitt källarkontor. Den 16 juli fick NN reda på att E försvunnit. Han ringde till polisen i Skärholmen för att göra en anmälan om försvinnandet men förvägrades att göra det per telefon. Den 18 juli gjorde han på Danderyds polisstation en anmälan om försvinnandet. Vid telefonkontakt med polisen den 22 juli blev han underrättad om att E anträffats död. Vid underrättelsen baktalade polisen den avlidne. Han fick senare klart för sig att polisen aldrig gjort några efterforskningar av E.
*650 4$aFörsvunna personer
*850  $aPhs
*852  $cJO$j92:9
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.
Vis
Sänd till