Polismyndighetens bibliotek och kunskapstjänst

Handbok i tillsyn. metoder för kommun och polis att minska våld och skador i krogmiljö
Komihåglistan är tom
Vis
Hylla
  • STR 20:10
Titel
  • Handbok i tillsyn. metoder för kommun och polis att minska våld och skador i krogmiljö
Förlag, etc.
  • Folkhälsomyndigheten, Solna : 2014
Utgivningsår
  • 2014
Upplaga
  • Upplaga 5:1 Reviderad upplaga.
Antal sidor etc.
  • 107 sidor : illustrationer
Anmärkning: Innehållsbeskrivning, sammanfattning
  • "Våld och skador i restaurangmiljön har ett direkt samband med gästernas berusningsnivå. Krögare och personal har en viktig funktion när det gäller att förhindra våldsbrott i den egna arbetsmiljön, exempelvis genom att inte servera alkohol till berusade gäster. Här beskrivs arbetsmetoder som förstärker kommunens och polisens tillsyn av krogarna på ett sätt som gör krögare med personal medvetna om sitt ansvar att förebygga våld och skador. På samma gång resulterar arbetet i färre och mindre berusade och störande gäster, vilket skapar ökad trygghet för både gäster och personal. Handboken vänder sig till intresserade inom kommunen och polisen. Svar ges bland annat på frågor kring hur man bedömer berusningsgrader och ordningsläge, hur man praktiskt genomför och dokumenterar en tillsyn, hur man ger feedback samt förmedlar sitt arbetssätt och resultat via media."
Ämnesord
Ämnesord
Genre/Form
  • Handböcker, manualer etc.
Institution
  • Sverige. Folkhälsomyndigheten Utgivare
ISBN
  • 9789176033920
Antal i kö:
  • 0 (0)
*000     cam a       7i 4500
*00130246
*00520200219085717.0
*007   |||   |||||
*008150127s2014    sw |||||o|||||000 0|swe|c
*020  $a9789176033920
*020  $z9789176033937 (tryckt)
*0247 $ahttp://www.folkhalsomyndigheten.se/publicerat-material/publikationer/Handbok-i-tillsyn/$2uri
*035  $a(SE-LIBR)17431291
*0410 $aswe
*08204$a362.292$223/swe
*084  $aOhia$2kssb/8 (machine generated)
*24510$aHandbok i tillsyn.$bmetoder för kommun och polis att minska våld och skador i krogmiljö
*250  $aUpplaga 5:1 Reviderad upplaga.
*264  $aSolna :$bFolkhälsomyndigheten,$c2014
*300  $a107 sidor :$billustrationer
*520  $a"Våld och skador i restaurangmiljön har ett direkt samband med gästernas berusningsnivå. Krögare och personal har en viktig funktion när det gäller att förhindra våldsbrott i den egna arbetsmiljön, exempelvis genom att inte servera alkohol till berusade gäster. Här beskrivs arbetsmetoder som förstärker kommunens och polisens tillsyn av krogarna på ett sätt som gör krögare med personal medvetna om sitt ansvar att förebygga våld och skador. På samma gång resulterar arbetet i färre och mindre berusade och störande gäster, vilket skapar ökad trygghet för både gäster och personal. Handboken vänder sig till intresserade inom kommunen och polisen. Svar ges bland annat på frågor kring hur man bedömer berusningsgrader och ordningsläge, hur man praktiskt genomför och dokumenterar en tillsyn, hur man ger feedback samt förmedlar sitt arbetssätt och resultat via media."
*541  $cUtsriven Internet www.folkhalsomyndigheten.se$d2020-02-18
*650 7$aAlkoholförsäljning$0https://id.kb.se/term/sao/Alkoholf%C3%B6rs%C3%A4ljning$2sao
*650 7$aOffentlig tillsyn$0https://id.kb.se/term/sao/Offentlig%20tillsyn$2sao
*650 7$aKrogvåld$xprevention$2sao
*650 7$aAlcohol-Related Offenses$zSweden$2ncjt
*650 7$aCrime prevention measures$zSweden$2ncjt
*653  $aArbetsmetoder
*653  $aAlkoholrelaterat krogvåld
*655 7$aHandböcker, manualer etc.$0https://id.kb.se/term/saogf/Handb%C3%B6cker%2C%20manualer%20etc.$2saogf
*7101 $aSverige.$bFolkhälsomyndigheten$4pbl
*852  $bPbk$hSTR$j20:10$zUtskrift av PDF-fil
*887  $a{"@id":"p7196m413b8462c","modified":"2020-02-19T08:57:17.475+01:00","checksum":"213401679771"}$2librisxl
*887  $5Pbk$a{"@id":"1c95wxkjz0pj3lll","modified":"2020-02-19T09:01:19.744+01:00","checksum":"47742146044"}$2librisxl
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.
Vis
Sänd till
Ex.namnStatusFörfallodagLånevillkorHylla
Ex1Tillgängligt HemlånSTR 20:10