Polismyndighetens bibliotek och kunskapstjänst

Allvarlig kritik mot Polismyndigheten i Örebro län som planerat att verkställa en familjs utvisningsbeslut till fel land ; även kritik mot Migrationsverket, för fel och brister i en beslutsmotivering.
Komihåglistan är tom
Vis
Hylla
  • JO 13:27
Titel
  • Allvarlig kritik mot Polismyndigheten i Örebro län som planerat att verkställa en familjs utvisningsbeslut till fel land ; även kritik mot Migrationsverket, för fel och brister i en beslutsmotivering.
Seriebiuppslag
Anmärkning: Innehåll
  • AB: Familjen P ansökte om uppehållstillstånd m.m. i Sverige. Migrationsverket beslutade att avslå deras ansökningar och utvisa dem. Migrationsverket överlämnade verkställighetsärendena till Polismyndigheten.Migrationsverket som motiverat ett beslut på ett sätt som kan ha bidragit till det inträffade, kritiseras.
Ämnesord
Antal i kö:
  • 0 (0)
*000     nas         3
*00124031
*008                                   swe
*24510$aAllvarlig kritik mot Polismyndigheten i Örebro län som planerat att verkställa en familjs utvisningsbeslut till fel land ; även kritik mot Migrationsverket, för fel och brister i en beslutsmotivering.
*440  $pJO-beslut
*5058 $aAB: Familjen P ansökte om uppehållstillstånd m.m. i Sverige. Migrationsverket beslutade att avslå deras ansökningar och utvisa dem. Migrationsverket överlämnade verkställighetsärendena till Polismyndigheten.Migrationsverket som motiverat ett beslut på ett sätt som kan ha bidragit till det inträffade, kritiseras.
*653  $aAsylsökande
*653  $aHandläggning
*852  $cJO$j13:27
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.
Vis
Sänd till